mlm web design Korpa

Uslovi korišćenja

Dobrodošli na portal www.webdesign.mlm.co.yu zvaničnu prezentaciju dizajn studija multimedial laboratory.Sadržaje portala www.webdesign.mlm.co.yu možete da koristite pod uslovima koji se navode u daljem tekstu. Svakim pristupom portalu www.webdesign.mlm.co.yu, ili bilo kom njegovom delu, smatra se da je korisnik upoznat sa svim pravilima i eventualnim rizicima koji nastaju korišćenjem ovih veb strana, kao i da ih u celosti prihvata.

AUTORSKA PRAVA
mlm-multimedial laboratory, je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka) i vlasnik je prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.
Ukoliko posetilac neovlašćeno , koristi bilo koji deo portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava mlm-multimedial laboratory. U slučaju povrede autorskih prava, u skladu sa zakonom, mlm-multimedial laboratory, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.

mlm-multimedial laboratory, će odmah da razmotri primedbe posetilaca koji smatraju da im je objavljivanjem sadržaja na portalu povređeno sopstveno autorsko pravo. U slučaju da se utvrdi da se radi o povredi autorskih prava, tekst, slika i dr. biće skinuti sa portala.

KOMENTARI POSETILACA
Kad je reč o interaktivnim sadržajima (komentarima posetilaca), mlm-multimedial laboratory zadržava pravo da ne objavi sadržaje kojima se povređuje privatnost nekog lica, uvredljive sadržaje kao i sadržaje koji su u suprotnosti sa odredbama Zakona o javnom informisanju.

LINKOVI NA DRUGE VEB STRANICE
mlm-multimedial laboratory ne snosi odgovornost za sadržinu veb stranica izvan svog portala.

IZMENE I DOPUNE
mlm-multimedial laboratory može u svako doba izmeniti i dopuniti ova pravila, koja se primenjuju od dana objavljivanja na portalu.

Select Languagenewsletter

Prijavite se na naš newsletter da biste bili obavešteni o :
* popustima
* novim tutorijalima
* kursevima
* novim templejtima

Uslovi korišćenja - Rules of use Copyright 2008 mlm-multimedial design Design by mlm